Energimærkning

Fakta om faggruppen Energimærkning

Danske Bygningskonsulenters medlemmer af faggruppen Energimærkning udarbejder energimærker på alle typer ejendomme, dvs. enfamiliehuse, flerfamiliehuse, erhvervsejendomme og offentlige ejendomme.

Danske Bygningskonsulenters medlemmer er uvildige og ikke afhængige af returbetaling fra forsikringsselskaber eller ejendomsmæglere.

Vi er hele tiden opdateret med den nyeste viden indenfor ejendomme. Derfor kan du, som bygningsejer, trygt kontakte Danske Bygningskonsulenters medlemmer af faggruppen Energimærker for at få udarbejdet energimærker.

 

Find en konsulent

Er du interesseret i at vide mere eller hente et tilbud på en konkret opgave, kan du bruge vores søgemaskine her på siden til at finde en konsulent i dit nærområde.

 

Er du ansat hos eller indehaver af et Energimærkningsfirma:
Bliv medlem af Danske Bygningskonsulenters faggruppe Energimærkning

Faggruppen er en gruppe af uvildige energikonsulenter. Danske Bygningskonsulenter arbejder for, at medlemmerne altid er opdateret med den nyeste viden indenfor området.
Gennem branchedage og kurser følger vi udviklingen og arbejder for, at energimærkerne bliver udført korrekt og lever op til kundens forventninger.

Ved at være medlem af faggruppen har du indflydelse på, hvilke emner vi skal arbejde med.
Vi har også gode kontakter til Energistyrelsen og politikerne, og bliver derfor taget med på råd, når det handler om energimærker.

Ring til vores sekretariat på tlf.: 65 43 11 30 og hør nærmere om fordelene ved at blive medlem af faggruppen Energimærkning i Danske Bygningskonsulenter.

Vil du gerne anmode om medlemskab, kan du benytte formularen, som du finder her.