BedreBolig

Fakta om faggruppen BedreBolig

Flere og flere danskere, vil gerne energirenovere deres bolig. Derfor findes der BedreBolig-ordningen, hvor boligejere af enfamilieshuse kan få en gennemgang af deres bolig. BedreBolig-rådgiveren afdækker boligens behov og hjælper boligejerne videre med projektet. Måske vælger man at få rådgiveren til at udarbejde en BedreBolig-plan, der indeholder vejledning og forslag til energirenoveringer samt beregninger over, hvad det vil koste. Udgiften for renoveringen skal gerne kunne hentes hjem på de besparelser der kommer.

En BedreBolig-rådgiver kan være en ingeniør, arkitekt eller en anden form for fagmand. Fælles for dem alle er, at vi er efteruddannet af Energistyrelsen, så vi har de helt rette kompetencer til at løse opgaven.

 

Find en konsulent

Er du interesseret i at vide mere eller hente et tilbud på en konkret opgave, kan du bruge vores søgemaskine
her på siden til at finde en konsulent i dit nærområde.

 

For BedreBolig-rådgivere:
Bliv medlem af BedreBoliggruppen

I BedreBoliggruppen mødes alle rådgivere, der har gennemgået Energistyrelsens efteruddannelse.

Vi udveksler erfaringer og drøfter de udfordringer, der opstår, når vi udfører vores arbejde. Samtidig vil vi gerne sikre den høje faglighed og uvildigheden i vores arbejde. Det kommer blandt andet til udtryk i et tæt samarbejde og kontinuerlig udvikling sammen med Energistyrelsen, der står bag ordningen.

Ring til vores sekretariat på tlf.: 65 43 11 30 og hør nærmere om fordelene ved at blive medlem af faggruppen BedreBolig i Danske Bygningskonsulenter.

Vil du gerne anmode om medlemskab, kan du benytte formularen, som du finder her.