Bedre Bolig

Søger du en BedreBolig-konsulent

Fakta om faggruppens medlemmer

Flere og flere danskere, vil gerne energirenovere deres bolig, og for at sikre at energirenoveringen sker mest hensigtsmæssigt og iht. gældende regler, er det oftest en god start at have en rådgiver med på projektet. Derfor findes der BedreBolig-ordningen, hvor boligejere kan få en gennemgang af deres bolig, og en professionel konsulent udarbejder en plan for optimering af bygningens energimæssige tilstand.

En BedreBolig-rådgiver afdækker boligens energibehov og hjælper boligejerne i gang med projektet.

Hvis der er ønsker om renovering af boligen på andre punkter end reelle energirenoveringer, kan BedreBolig-konsulenten tage disse projekter med i rapporten, og udarbejde en samlet beregning der viser, hvordan energibesparelsen ved energioptimering, kan være med til at tjene den samlede investering hjem.

Det kaldes en BedreBolig-plan, og den indeholder typisk vejledninger og forslag til energirenoveringer samt beregninger over, hvad forbedringsforslagene vil koste. Hvis udgiften til renoveringen kan hentes hjem på de besparelser der opnås, kan det typisk være lettere at overbevise banken om projektet.

BedreBolig-planen kan derfor ses som et godt udgangspunkt for et renoveringsprojekt.

En BedreBolig-rådgiver kan være en ingeniør, arkitekt eller en anden form for fagmand. Fælles for dem alle er, at vi er efteruddannet af Energistyrelsen, så vi har de helt rette kompetencer til at løse opgaven.

Danske Bygningskonsulenters medlemmer er uvildige konsulenter, der arbejder med energioptimering af bygninger igennem bl.a. BedreBolig ordningen.
Derfor kan du, som bygningsejer, trygt kontakte Danske Bygningskonsulenters medlemmer af faggruppen BedreBolig for at få udarbejdet en BedreBolig-plan.

Find en konsulent

Er du interesseret i at vide mere eller hente et tilbud på en konkret opgave, kan du bruge vores søgemaskine her på siden til at finde en konsulent i dit nærområde.

Er du BedreBolig-rådgiver:

Bliv medlem af Danske Bygningskonsulenters faggruppe BedreBolig

I BedreBoliggruppen mødes alle rådgivere, der har gennemgået Energistyrelsens efteruddannelse.

Vi udveksler erfaringer og drøfter de udfordringer, der opstår, når vi udfører vores arbejde.

Samtidig vil vi gerne sikre den høje faglighed og uvildigheden i vores arbejde. Det kommer blandt andet til udtryk i et tæt samarbejde og kontinuerlig udvikling sammen med Energistyrelsen, der står bag ordningen. 

Ring til vores sekretariat på tlf.: 65 43 11 30 og hør nærmere om fordelene ved at blive medlem af faggruppen BedreBolig i Danske Bygningskonsulenter.

Vil du gerne anmode om medlemskab, kan du benytte formularen, som du finder her.