El-eftersyn

Fakta om faggruppen EL

Danske Bygningskonsulenters medlemmer af faggruppen El udarbejder lovpligtige el-eftersynsrapporter. Vi er hele tiden opdateret med den nyeste viden indenfor el-eftersyn. Derfor kan du, som bygningsejer trygt kontakte Danske Bygningskonsulenters medlemmer af faggruppen el-eftersyn for at få udarbejdet de lovpligtige rapporter.

  Slet ikke

  Find en konsulent

  Er du interesseret i at vide mere eller hente et tilbud på en konkret opgave, kan du bruge vores søgemaskine her på siden til at finde en konsulent i dit nærområde.

  Fakta om el-eftersyn

  Hvis du skal sælge en bygning, bør du som sælger overveje at benytte Huseftersynsordningen. Du kan som sælger nemlig fritages for dit sædvanlige 10-årige ansvar for skjulte fejl og mangler ved at forsyne køberen med en tilstandsrapport og en el-installationsrapport, et tilbud om ejerskifteforsikring og en erklæring om at ville betale halvdelen af præmien til ejerskifteforsikring.

  Det er dig som sælger, der skal bestille tilstandsrapporten og el-rapporten. Det er kun virksomheder med en fuld autorisation inden for el, eller virksomheder med en delautorisation inden for el i boliger, der må udarbejde el-installationsrapporter.

  Tilstandsrapporten og elinstallationsrapporten er således resultat af en bygningsgennemgang under Huseftersynsordningen. Samlet giver de to rapporter en professionel og neutral gennemgang af boligens synlige skader og elinstallationernes tilstand. Huseftersynet er frivilligt for sælger, men ordningen skal benyttes, hvis køber skal kunne tegne en ejerskifteforsikring.

  Er du ansat hos eller indehaver af et firma, der udarbejder el-rapporter?

  Bliv medlem af faggruppen El.

  Der er mange fordele ved at være medlem af Danske Bygningskonsulenter, faggruppen el. F.eks. har du indflydelse på, hvilke emner vi skal arbejde med.

  Vi har også gode kontakter til myndigheder og politikere og bliver derfor taget med på råd, når det handler om el-eftersyn

  Ring til vores sekretariat på tlf.: 65 43 11 30 og hør nærmere om fordelene ved at blive medlem af faggruppen El.

  Vil du gerne anmode om medlemskab, kan du benytte formularen, som du finder her.

  Kontakt og aktiviteter

  Kim Boysen

  Kim Boysen

  Formand for faggruppen El-eftersyn

  Der er ingen kommende begivenheder på nuværende tidspunkt